فهرست موضوعات

سامانه پیام کوتاه

samane

روش جدید جراحی ' کورنوپلاستی ' با هدف درمان نازایی ابداع شد

alt

تهران -ایرنا روش جدید جراحی ' کورنوپلاستی ' در رحم تک شاخ همراه با شاخ فرعی با هدف درمان نازایی از سوی یک پزشک ایرانی ابداع شد که یافته های آن در ' بیستمین کنگره جهانی اختلاف نظر در مورد بیماری های زنان، زایمان و نازایی ( COGI) ' در دسامبر 2014 ( آذر ماه امسال) در پاریس ارایه شد.

به گزارش ایرنا ، دکتر ابوطالب صارمی ، رییس مرکز تحقیقات سلولی صارم و ابداع کننده این روش گفت: در این شیوه یکی از انواع ناهنجاری های مادرزادی رحم که منجر به عوارض مهمی همچون نازایی، حاملگی خارج رحم، سقط، زایمان زودرس، اندومترویوز و ... می شود، طی عمل جراحی که در جهت درمان و ترمیم رحم صورت گرفت، برطرف شد.

وی افزود: در برخی زنان رحم دو شاخه بوده که در تمامی منابع علمی، متون و مقالات موجود، روش رایج و متداول درمان، قطع کامل شاخه دوم رحم پیشنهاد شده است.

به گفته صارمی در روش جدید، شاخ فرعی رحم طی یک عمل جراحی نوین به شاخ اصلی متصل و یک رحم بزرگ تر بازسازی می شود.

وی با اشاره به اینکه بازسازی حفره رحمی به نحو مطلوب، سبب حفظ قابلیت باروری و کاهش عوارض بارداری شده که به همین دلیل از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اضافه کرد : در کورنوپلاستی حفره رحمی واحدی با گنجایش نزدیک به اندازه طبیعی رحم ایجاد می شود که با این هدف، ریسک عوارض بارداری به حد یک رحم طبیعی می رسد.

رییس مرکز تحقیقات سلولی صارم گفت: روش ارایه شده، روشی کاملا نوین بوده و تاکنون گزارشی نظیر آن داده نشده و یافته های این پژوهش در کنگره ای که با حضور متخصصان، صاحبنظران و اندیشمندان مطرح جهان در پاریس برگزار شد، ارایه شد.

فوق تخصص ناباروری، گفت : در بین مراجعان به کلینیک های زنان و زایمان چه در موارد اورژانسی مانند سقط، زایمان زودرس و حاملگی خارج از رحم و چه در موارد غیر اورژانسی مانند نازایی و اندومتریوز، به دفعات دیده می شود که در برخی از موارد، همراه با ناهنجاری های (آنومالی) سیستم ادراری است. بنابراین تشخیص و درمان بهینه این ناهنجاری ها، یکی از مباحث مهم علم زنان و مامایی به شمار می رود.

صارمی ادامه داد: 5/4 درصد زنان مبتلا به ناهنجاری های رحمی هستند که با سونوگرافی و MRI قابل تشخیص است. این بیماری در مواردی سبب تجمع خون هنگام بلوغ ( عارضه هماتومتری )، اندومتریوز و آدنومیوز و نازایی می شود.

وی گفت: در مواردی، انتقال اسپرم و تخمک به شاخ فرعی رحم سبب حاملگی نابجا شده در مواردی حتی خطر مرگ را در مادر باردار به همراه داشته است.

رییس مرکز تحقیقات سلولی صارم افزود: در مواردی که حفره شاخ اصلی رحم کوچک تر از یک رحم طبیعی بوده، حاملگی همراه با سقط، زایمان زودرس، پارگی کیسه آب، اختلالات رشد داخل رحمی و ... مشاهده شده است.

وی همچنین گفت:در جهت ترمیم هرچه بهتر این ضایعات رحمی، بازسازی حفره رحمی به نحو مطلوب با هدف حفظ قابلیت باروری و کاهش عوارض بارداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

    برچسب ها:
  •  
 

تبلیغات