فهرست موضوعات

سامانه پیام کوتاه

samane

اهدای Innovation Award به دكتر جباروند در كنگره چشم پزشكان اروپا

دكتر محمود جباروند جراح چشم و فلوشیپ قرنیه موفق به درمان جراحي کراتوکونوس (قوز قرنيه) به كمك رينگ هاي داخل قرنيه شد که بدین ترتیب بیمار نیازی به پیوند قرنیه ندارد.

دكتر جباروند بيشترين آمار عمل جراحي قوز قرنيه به كمك رينگ هاي داخل قرنيه در دنيا را دارد و از این رو موفق به دريافت Innovation Award از كشور اتريش شد.

Innovation Award جايزه اي است كه از Dioptex ، شركت اتريشي سازنده رينگ هاي داخل قرنيه، اخيراً به دكتر جباروند رييس بيمارستان فارابي اهداء شده است. رينگ هاي داخل قرنيه در درمان قوز قرنيه به كار مي روند و در اين ميان دكتر جباروند با انجام بيش از 400 عمل جراحي قوز قرنيه، بيشترين آمار اين عمل را در دنيا به خود اختصاص داده است.

دکتر جباروند در گفت وگو با خبرنگار پرتال برترین جراحان ایران، قوز قرنيه را بيماري ارثي و سن آغاز آن را در دهه سنين نوجواني و اوج آن را در سنين 17 تا 18 سالگي دانست و گفت: اين اختلال دوطرفه است اما در يك چشم بيشتر است. چنانچه اين بيماري خفيف باشد، با گذشت زمان متوقف می شود كه به نام قوز قرنيه فريز شده مشهور است.

وی ادامه داد: بيماران مبتلا به کراتوکونوس (قوز قرنيه) به علت تغييرات انحناي قرنيه به آستيگماتيسم نامنظم شديد و نزديك بيني شدید دچار می شود و در اثر اين پديده مبتلا به اعوجاج هاي نوري مي شوند كه اين ها سبب افت كمي و كيفي ديد چشم، خصوصاً در تاريكي و به هنگام شب مي شود.

رئیس بیمارستان فارابی در خصوص درمان جراحی قوز قرنیه گفت: پيش از اين، بيشتر بيماران پيوند قرنيه می شدند اما با وارد شدن اين حلقه هاي داخل قرنيه و جاي گذاري آن ها، استحكام قرنيه بيشتر و سبب كاهش ميزان آستيگماتيسم، نزديك بيني و اعوجاج هاي نوري شد و در نتيجه بينايي بيمار از نظر كمي و كيفي بسيار بهتر شد.

دکتر جباروند یادآور شد: از سويي جاي گذاري اين لنزها، علاوه بر اصلاح موارد فوق الذكر از پيشرفت بيماري جلوگيري می کند و نهايتاً نياز به پيوند قرنيه را از بافت انساني برطرف مي كند.

    برچسب ها:
  •  
 

تبلیغات