فهرست موضوعات

سامانه پیام کوتاه

samane

درمان کم تهاجمی استخوان فک توسط محققان ایرانی

alt

محققان کشور در مطالعات جدید خود پروتکل جدیدی براي کنترل میکروسکوپی استخوان فک ارائه کردند که این روش پزشکان را در کنترل جراحی برای کاهش آسیب به استخوان فک در حین جراحی یاری می‌کند.
دکتر بهنام شکیبایی- مجري طرح در گفتگو با خبرنگار مهر، با بيان اينكه در خصوص ترميم کم تهاجمی و میکروسکوپی استخوان فك تاكنون 4 تكنيك نوین ارائه کرده است، ‌افزود: روش سينوس ليفت بازمیکروسکوپی و ‌دو روش جدید در زمینه كشيدن کم تهاجمی دندان و باز سازي فوری حفره خالی دندان جهت جلوگیری از تحلیل بافت فک ارائه و مقالات علمی آن منتشر شد.


وي با بيان اينكه چهارمين تكنيك با عنوان جراحی سینوس لیفت بسته میکروسکوپی براي بازسازی کم تهاجمی استخوان فک در کفه سینوس ارائه شده است (MCI-SFE) ، اظهار داشت: اين تكنيك براي جای گذاری دقیق ایمپلنت با جلوگیری همزمان از مجروحیت جدار داخل سینوس در آن ناحیه عرضه شده است.


شكيبايي با اشاره به جزئيات اين روش، خاطر نشان كرد: با استفاده از اين تكنيک جراحی میکروسکوپی، جراح به صورت مستقیم قادر به کنترل سلامت جدار سینوس در حین عمل جراحی "سینوس لیفت بسته" بوده و در صورت نیاز می تواند به موقع از پاره شدن آن جلوگیری کند.
مجري طرح با تاكيد بر اينكه اين روش می‌تواند کیفیت درمان ایمپلنت را به صورت قابل توجهی افزایش دهد،‌خاطر نشان كرد: تا پيش از اين جراحی "سینوس لیفت بسته" یک روش "کور" محسوب می شد که در آن سلامت جدار سینوس در حین جراحی به صورت مستقیم قابل کنترل نبود.


وي از اختراع ابزار جدیدي براي اجرايي كردن اين تکنیک خبر داد و يادآور شد: با ارائه آمار جراحی 3 ساله بر روی 43 بیمار در کشور های آلمان، سوئیس و ایران موفق به ارائه پروتکل جدیدی براي کنترل میکروسکوپی جدار سینوس در حین جراحی "سینوس لیفت بسته" شديم.


اين محقق همچنين اظهار داشت: نتايج به دست آمده از اين تحقيقات نشان داد که ایمپلنت های جایگذاری شده همراه با تکنیک جراحی "سینوس لیفت بسته" نباید بیش از حداکثر 4 میلیمتر در ارتفاع وارد کفه سینوس شوند، چرا که در غیر این صورت ریسک پارگی جدار سینوس به صورت قابل توجه افزایش میابد. امری که درصد شکست درمان ایمپلنت و عفونتهای سینوسی را در آینده بالا می برد.


شكيبايي از انتشار دستاوردهاي اين مطالعات در نشریه معتبر "میکرو" توكيو خبر داد و اضافه كرد: نشریه "میکرو" در حال حاضر تنها ژورنال علمی تخصصی "دندانپزشکی میکروسکوپی" در جهان است و توسط بزرگترین انتشارات بین المللی علمی دندانپزشکی دنیا "کوینتسنس پابلیشینگ گروپ" هر 6 ماه یک بار در توکیو ژاپن منتشر و در جهان توزیع می شود.

    برچسب ها:
  •  
 

تبلیغات